Συνδρομές

Το κείμενο των άρθρων και των αποφάσεων δικαστηρίων ή άλλων αρχών δεν διατίθεται σε ψηφιακή μορφή. Το περιοδικό «Επιθεώρηση Ιατρικού Δικαίου» διατίθεται μόνο σε συνδρομητές/συνδρομήτριες με ετήσια συνδρομή. Δεν πωλούνται ή με οποιονδήποτε τρόπο διατίθενται μεμονωμένα τεύχη. 

Μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην Επιθεώρηση Ιατρικού Δικαίου με τους εξής τρόπους πληρωμής.

  1. Κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας χειρόγραφα τη φόρμα και αποστέλοντάς την με fax στο 210 6729207.
  2. Αποστολή μηνύματος με τηλέφωνο σας, ωστέ να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
  3. Ηλεκτρονική συμπλήρωση των στοιχείων σας και κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού 5009-010381-849.

 

Νομικά Πρόσωπα, Ιδιωτικές Κλινικές, Διαγνωστικά Εργαστήρια 500 ευρώ
Φυσικά πρόσωπα / Γιατροί 180 ευρώ


Στις ως άνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%. 
Οι τιμές είναι για ετήσια συνδρομή από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Δεκεμβρίου και μόνο για περιοδικό που θα ταχυδρομείται στη διεύθυνση που θα υποδεικνύεται από τους συνδρομητές. 
(Στις περιπτώσεις γιατρών η ιδιότητα αποδεικνύεται με αποδεικτικό εγγραφής στον οικείο ιατρικό ή νομικό Σύλλογο ή αντίγραφο ενημερωμένης ταυτότητας). 


Τα άρθρα και το εν γένει υλικό προστατεύονται από κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας. 
Τα άρθρα, οι αποφάσεις σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την εξειδικευμένη ιατρική ή νομική συμβουλή. Συνιστάται έντονα μάλιστα οι γιατροί που έχουν νομική υπόθεση, αν διαβάσουν άρθρο ή απόφαση δικαστηρίου που θεωρούν ότι τους αφορά να το θέτουν υπ΄ όψη στο δικηγόρο της επιλογής τους.

Google Ads